Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Amegioktse6uvm : Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.….

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Amegioktse6uvm : Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.….. Ηράκλειο κρήτης σεισμός ειδησεισ ειδησεισ σημερα νεα σεισμοσ τωρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Ωστόσο, μεγάλη απόκλιση υπάρχει ως προς τους υπολογισμούς των σεισμολογικών ινστιτούτων για το εστιακό βάθος. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του ηρακλείου στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη.

Isxyros Seismos Twra Sthn Krhth Fthis Gr
Isxyros Seismos Twra Sthn Krhth Fthis Gr from image.fthis.gr
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Το εστιακό βάθος της δόνησης. Σεισμική δόνηση έντασης 4 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί με επίκεντρο 20 χλμ νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:56 το πρωί κοντά στην πόλη του ηρακλείου στην κρήτη. Δυνατός σεισμός ταρακούνησε την κρήτη το πρωί της τετάρτης (31/7). Αν είστε μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, μεγάλη απόκλιση υπάρχει ως προς τους υπολογισμούς των σεισμολογικών ινστιτούτων για το εστιακό βάθος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του.

Το εστιακό βάθος σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο εντοπίστηκε στα 17,1χλμ.

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη, το πρωί της κυριακής, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,9 χλμ. Ο σεισμός ήταν πολύ μεγάλος, ενώ έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της ημέρας (πέμπτη 15 αυγούστου), καθώς σημειώθηκε στις 02.35 το πρωί. Νέος σεισμός έγινε στην κρήτη κατά τη διάρκεια της. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 36χλμ βδ του ηρακλείου , ενώ το εστιακό του βάθος είναι 59,6χλμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του ηρακλείου στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του ηρακλείου, στην κρήτη. Σεισμός έγινε στη κρήτη το μεσημέρι της τρίτης 15 ιουνίου.

Seismos Sto Hrakleio Krhths 04 06 2021 Sputnik Ellada
Seismos Sto Hrakleio Krhths 04 06 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο. Ο σεισμός που «χτύπησε» σήμερα την περιοχή του ηρακλείου. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του.

4,2 ρίχτερ αναστάτωσαν το ηράκλειο.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση έντασης 4 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί με επίκεντρο 20 χλμ νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του. Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ, και το εστιακό βάθος. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:29 σήμερα το πρωί (σάββατο 10/8) σε θαλάσσια περιοχή 69,8 χλμ. Το εστιακό βάθος της δόνησης. Σεισμός 3,9 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000.

Seismos Twra Seismos 4 Rixter Sto Hrakleio Ths Krhths Tromaktiko Gr
Seismos Twra Seismos 4 Rixter Sto Hrakleio Ths Krhths Tromaktiko Gr from www.healthweb.gr
4,2 ρίχτερ αναστάτωσαν το ηράκλειο. Αναστάτωσε τους κατοίκους ο σεισμός των 4,2 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 04.00 σήμερα παρασκευή στον νομό ηρακλείου κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 36χλμ βδ του ηρακλείου , ενώ το εστιακό του βάθος είναι 59,6χλμ. Νότια του ηρακλείου στο λιβυκό πέλαγος. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του ηρακλείου στην κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της τετάρτης στις 05:36 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής ή γαϊδουρονήσι.…. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ, και το εστιακό βάθος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Δυνατός σεισμός ταρακούνησε την κρήτη το πρωί της τετάρτης (31/7). Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Σεισμός έγινε στη κρήτη το μεσημέρι της τρίτης 15 ιουνίου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του ηρακλείου, στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ.